Koop je Tickets Close

Let op! Firstlook Festival is alleen toefanflkijke voor personen van 12 jaar en ouder!
Show Menu

Over Firstlook Festival

Games

Esports

Market Place

Cosplay

Gadgets

Hardware

Firstlook is al tien jaar hét gaming-event van de Benelux waar traditioneel begin oktober de nieuwste games, gadgets en hardware voor het eerst aan de Nederlandse en Belgische gamers getoond worden.

Begonnen in 2008 als kleinschalig game-event voor 1500 bezoekers in de Amsterdamse Convention Factory, groeide Firstlook in tien jaar tijd uit tot een met 25.000 mensen uitverkocht evenement in de Utrechtse Jaarbeurs met een vaste plek op de internationale game-events kalender.

Op Firstlook Festival zijn de premières van de nieuwste games, gadgets en gear het hart van het event. Eromheen krijgt de zeer brede community die gaming kent, de ruimte om haar passie voor zaken als esports, cosplay, indie games, live streaming, anime en retro te kunnen uiten en delen.

Na het succes van de eerste ‘Festival’-editie in 2015, die door zowel media als bezoekers werd geroemd, werd het ‘festival-gevoel’ in de jaren hierna alleen nog maar verder uitgebreid. Inmiddels bestaat Firstlook Festival 11 jaar en wordt er alles aan gedaan om de voorgaande edities te overtreffen.

Early
Access
Ultimate
Firstlook
Fan
Regular Koop Tickets

Games

Op Firstlook Festival kun je de allernieuwste games uitproberen, vaak weken of maanden voordat ze in de winkels liggen! Vanaf medio augustus worden de speelbare games titel voor titel bekend gemaakt. Hou daarom de website goed in de gaten en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram!

bekijk de games >

Esports

Ook dit jaar zit Firstlook Festival weer boordevol esports. Van pro gamers die wedstrijden en demo’s afwerken tot laagdrempelige competities die voor iedere bezoeker toegankelijk zijn, het kan allemaal!

Koop kaarten >

Market Place

Firstlook Festival kent een zeer uitgebreide Market Place waar je volop merchandise zoals shirts, caps, figurines, comics en games kunt kopen. Ook kun je hier terecht voor nieuwste game-accessories, controller customizations en nog veel meer!

Koop kaarten >

Cosplay

Firstlook Festival en cosplay zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kijk je ogen uit bij alle bezoekende cosplayers óf kom zelf in cosplay!

Koop kaarten >

Gadgets

Op een evenement als Firstlook Festival kunnen nieuwe technieken als VR en AR natuurlijk niet ontbreken. Je kunt daarom aan de slag met nieuwste Virtual en Augmented Reality technieken, kijken of meedoen aan spectaculaire races en nog veel meer geinige gadgets zelf ontdekken en proberen.

Koop Kaarten >

Hardware

Zonder hardware geen games, en dus ontbreekt deze categorie niet op Firstlook Festival! Consolemodders en PC-bouwers kunnen hun hart ophalen met de nieuwste technologische ontwikkelingen en de snelste componenten. Er zijn ook volop game-accessoires te proberen en te kopen op Firstlook Festival.

koop kaarten >
Early Access Koop Tickets Ultimate Firstlook Fan Koop Tickets Regular Koop Tickets

Leeftijdrestricties & F.A.Q.

Firstlook Festival is toegankelijk voor ALLE leeftijden!

Sommige stands hebben een eigen toegangsbeleid, afhankelijk van leeftijdrestricties. Let daarom bij de games die je wilt spelen op de PEGI-rating als je 15 jaar of jonger bent.

Ook competities en win-acties kunnen verbonden zijn aan specifieke regels, houd hier rekening mee wanneer je je wilt inschrijven!

Voor antwoorden op veel veelgestelde vragen kun je terecht op de F.A.Q.-pagina. Zit je vraag er niet tussen? Dan kan je altijd een bericht sturen via ons contactformulier.

Bezoek de F.A.Q. >
Facebook Instagram Twitter Youtube Google Plus