Koop je Tickets Close

Let op! Firstlook Festival is alleen toefanflkijke voor personen van 12 jaar en ouder!
Show Menu

Crew

Games

Esports

Market Place

Cosplay

Gadgets

Hardware

Firstlook Festival is op zoek naar jou!
Wil jij meehelpen op Firstlook Festival 2018 en ben je 16 jaar of ouder? Dat kan! Meld je nu aan als vrijwilliger via onderstaand formulier.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Simpel! Omdat we er zeker van willen zijn dat elke vrijwilliger op komt dagen, vragen we je eerst om een Regulier kaartje voor Firstlook Festival te kopen. Vervolgens kun je je aanmelden via onderstaand formulier. Je krijgt van ons binnen enkele weken een bevestiging dat je aangemeld bent en zodra het rooster bekend is hoor je op welke diensten jij bent ingedeeld.

Als vrijwilliger werk je één dienst (van ongeveer zes uur) op zaterdag en één dienst op zondag, de rest van de dag ben je als vrijwilliger vrij om zelf te genieten van Firstlook Festival. Als alles goed is verlopen maken wij na Firstlook Festival het complete aankoopbedrag van je ticket weer naar je over.

Natuurlijk zijn er nog een paar toffe ‘perks’ als vrijwilliger op Firstlook Festival, waaronder:
– Gratis toegang tot Firstlook Festival (in de uren dat je niet werkt)
– Toegang tot de exclusieve crew lounge
– Consumptiebonnen voor wat te eten en drinken
– Eén maand gratis Gamekings Premium op Gamekings.tv

Early
Access
Ultimate
Firstlook
Fan
Regular Koop Tickets

Games

Op Firstlook Festival kun je de allernieuwste games uitproberen, vaak weken of maanden voordat ze in de winkels liggen! Vanaf medio augustus worden de speelbare games titel voor titel bekend gemaakt. Hou daarom de website goed in de gaten en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram!

bekijk de games >

Esports

Ook dit jaar zit Firstlook Festival weer boordevol esports. Van pro gamers die wedstrijden en demo’s afwerken tot laagdrempelige competities die voor iedere bezoeker toegankelijk zijn, het kan allemaal!

Koop kaarten >

Market Place

Firstlook Festival kent een zeer uitgebreide Market Place waar je volop merchandise zoals shirts, caps, figurines, comics en games kunt kopen. Ook kun je hier terecht voor nieuwste game-accessories, controller customizations en nog veel meer!

Koop kaarten >

Cosplay

Firstlook Festival en cosplay zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kijk je ogen uit bij alle bezoekende cosplayers óf kom zelf in cosplay!

Koop kaarten >

Gadgets

Op een evenement als Firstlook Festival kunnen nieuwe technieken als VR en AR natuurlijk niet ontbreken. Je kunt daarom aan de slag met nieuwste Virtual en Augmented Reality technieken, kijken of meedoen aan spectaculaire races en nog veel meer geinige gadgets zelf ontdekken en proberen.

Koop Kaarten >

Hardware

Zonder hardware geen games, en dus ontbreekt deze categorie niet op Firstlook Festival! Consolemodders en PC-bouwers kunnen hun hart ophalen met de nieuwste technologische ontwikkelingen en de snelste componenten. Er zijn ook volop game-accessoires te proberen en te kopen op Firstlook Festival.

koop kaarten >
Early Access Koop Tickets Ultimate Firstlook Fan Koop Tickets Regular Koop Tickets

Leeftijdrestricties & F.A.Q.

Firstlook Festival is toegankelijk voor ALLE leeftijden!

Sommige stands hebben een eigen toegangsbeleid, afhankelijk van leeftijdrestricties. Let daarom bij de games die je wilt spelen op de PEGI-rating als je 15 jaar of jonger bent.

Ook competities en win-acties kunnen verbonden zijn aan specifieke regels, houd hier rekening mee wanneer je je wilt inschrijven!

Voor antwoorden op veel veelgestelde vragen kun je terecht op de F.A.Q.-pagina. Zit je vraag er niet tussen? Dan kan je altijd een bericht sturen via ons contactformulier.

Bezoek de F.A.Q. >
Facebook Instagram Twitter Youtube Google Plus