Koop je Tickets Close

Let op! Firstlook Festival is alleen toefanflkijke voor personen van 12 jaar en ouder!
Show Menu

Nieuws

Scoor een baan als pro coureur bij het McLaren esports team op Firstlook Festival!

Scoor een baan als pro coureur bij het McLaren esports team op Firstlook Festival!

September 27, 2018

Altijd al een pro coureur willen worden? Doe dan mee aan de Logitech G Challenge op Firstlook Festival! Race je competitie eruit en wie weet ben jij aan het eind van de rit de nieuwe officiële racer voor het McLaren Shadow eSports team.

The Competition
In de Logitech G Challenge race jij in Project CARS 2 over een traject van drie kwalificatie rondes. De kwalificatie rondes zullen gespeeld worden in een time-trial formaat op drie verschillende circuits: Circuit de Barcelona-Catalunya, Silverstone en Hockenheimring.

De kwalificaties worden gehouden van maandag 24 september t/m maandag 15 oktober. Per week wordt er op een ander circuit geraced. De speelsessies lopen van maandag tot maandag. Dat betekent dat jij 7 dagen, 23 uur en 59 minuten de tijd hebt om zoveel rondes op het desbetreffende circuit te rijden als jij wilt, en zo het snelste tijd probeert neer te zetten.

Ook zullen er vele prijzen te winnen zijn tijdens de challenges. Maar wil jij kans maken op de ultieme hoofdprijs, dan zou jij zoveel mogelijk punten moeten behalen. Punten zullen worden toegekend voor je algemene tijd die jij neer zet per kwalificatieronde.

The Prize
Win punten op alle drie de Logitech G Challenge kwalificatie rondes en eindig als eerste op onze leaderboard!
Racers die bij elk kwalificatie ronde de meeste punten kunnen bemachtigen, zullen een plek veiligstellen voor de Logitech G Challenge finale op de Paris Games Week!
Een all-inclusive betaalde reis naar Parijs, en toegang tot het game evenement zijn nog maar het topje van de ijsberg. Race met andere finalisten op de Logitech G Stand voor de titel van “Logitech G Challenge Champion”. De winnaar zal zich dan kwalificeren voor een plek in de halve finale van het McLaren Shadow Project. De winnaar van de McLaren Shadow Project zal de nieuwe officiële racer voor het McLaren Shadow eSports team worden!

Mocht je nog geen kaarten hebben voor Firstlook Festival, haal ze dan snel hier! 

Facebook Instagram Twitter Youtube Google Plus