Koop je Tickets Close

Let op! Firstlook Festival is alleen toefanflkijke voor personen van 12 jaar en ouder!
Show Menu

Nieuws

Pers & Media aanvraag Firstlook Festival 2018!

Pers & Media aanvraag Firstlook Festival 2018!

July 25, 2018

Ben jij een journalist/content creator en wil jij verslag doen van Firstlook Festival 2018? Dan kan jij je aanmelden voor de perskaarten. Het enige wat je hoeft te doen is het formulier via de onderstaande link invullen met jouw persoonsgegevens, aangeven voor welk platform het is en het doorgeven op welke dag(en) je aanwezig wilt zijn. Zodra wij alles hebben ontvangen, zullen wij jouw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Vraag hier jouw perskaarten aan via: http://firstlookfestival.nl/press/
Maximaal 4 kaarten per aanvraag en voor geaccrediteerde pers is er toegang tot een speciale ingang.

Wat is Firstlook Festival en waarom is het aantrekkelijk voor jou om er verslag van te doen?

Firstlook Festival is al meer dan 10 jaar hét gaming-event van de Benelux waar traditioneel begin oktober de nieuwste games, gadgets en hardware voor het eerst aan de Nederlandse en Belgische gamers getoond worden. Begonnen in 2008 als kleinschalig game-event voor 1500 bezoekers in de Amsterdamse Convention Factory, groeide Firstlook in tien jaar tijd uit tot een met 25.000 mensen uitverkocht evenement in de Utrechtse Jaarbeurs met een vaste plek op de internationale game-events kalender.

Op Firstlook Festival zijn de beleving van de nieuwste games, gadgets en gear het hart van het event. Eromheen krijgt de zeer brede community die gaming kent, de ruimte om haar passie voor zaken als esports, cosplay, indie games, live streaming, anime en retro te kunnen uiten en delen. Na het succes van de eerste ‘Festival’-editie in 2015, die door zowel media als bezoekers werd geroemd, werd het ‘festival-gevoel’ in de jaren hierna alleen nog maar verder uitgebreid.

 

Facebook Instagram Twitter Youtube Google Plus