Koop je Tickets Close

Let op! Firstlook Festival is alleen toefanflkijke voor personen van 12 jaar en ouder!
Show Menu

Nieuws

Indie Gallery: Games van Nederlandse bodem!

Indie Gallery: Games van Nederlandse bodem!

August 30, 2018

Op Firstlook Festival vindt je niet alleen de grote publishers maar natuurlijk ook de indie games. Kom gezellig langs bij onze Indie Gallery en laat je verrassen door alle creatieve en originele creaties. Van minigames tot volledige werelden, van puzzelgames tot beat em’ ups. Er is werkelijk van alles te vinden en te spelen. Om je alvast een beetje in de stemming te krijgen, zijn hier alvast een aantal indie developers die jij kan verwachten. Onze lijst van standhouders wordt continu uitgebreid, dus hou ons website en social media kanalen in de gaten. Ben jij een indie developer en wil jij ook op Firstlook Festival staan? Neem dan contact op met info@firstlook.nl

Team Reptile

Team Reptile

Team Reptile is draait nu al een tijdje mee in de games industrie. Het team heeft zijn eerste spel Megabyte Punch uitgebracht op Steam in 2013. Vervolgens zijn ze aan de slag gegaan met hun tweede game genaamd Lethal League die in 2014 verscheen. Na een succesvol port van Lethal League naar de Playstation 4 en de Xbox One in 2017, is Team Reptile nu bezig met opvolger Lethal League Blaze.

Sparpweed

Sparpweed

Sparpweed is een twee-mans studio gerund door Richard Boeser en Roland Ijzermans. Het tweetal creëert spellen die gericht zijn op origineel gameplay en atmosfeer. Natuurlijk staan zij ook open om samen te werken met andere developers, designers en artiesten als dat nodig is voor hun projecten.

KeokeN Interactive

KeokeN Interactive

KeokeN Interactive is een Nederlands indie ontwikkelaar die opgericht is door Koen Deetman, Paul Deetman en Johan Terink in 2013. Je kent ze misschien wel van het spel Deliver Us The Moon. Een spel dat zich afspeelt in de toekomst waar de natuurlijke bronnen op aarde leeg zijn. Om het probleem op te lossen ga jij als astronaut naar de maan om daar een nieuw bron van energie te vinden en de mensheid te redden.

Total Mayhem Games

Total Mayhem Games

Total Mayhem Games is een indie ontwikkelaar gebaseerd in Rotterdam.  Het team van 15 studenten met verschillende specialiteiten waaronder kunst, design en development, bleek een perfecte combinatie te zijn. Na het produceren van de game  ‘We Were Here’ in slechts 14 weken, werd deze ontzettend goed ontvangen door de community. Nu zal het team streven om nog meer geweldige games uit te brengen.

Oogbaard

Oogbaard

In 2014 werd Oogbaard opgericht door Guido Boogaard. Hij werkt samen met meerdere bedrijven om games te creëren die jouw verbeelding op hol doen slaan. Wat dacht je van hun nieuwste project Timebenders. Kun je gefocust blijven als de tijd door jezelf en de tegenstander wordt gemanipuleerd.

Epic House Studios & Scorr Soft

Epic House Studios

Scorr Soft

Epic House Studios & Scorr Soft hebben de handen ineen geslagen om Phased te maken. Een insane vette puzzel game waar jij op een dag wakker wordt en de wereld moet redden.

 

 

 

 

Facebook Instagram Twitter Youtube Google Plus