Koop je Tickets Close

Let op! Firstlook Festival is alleen toefanflkijke voor personen van 12 jaar en ouder!
Show Menu

Nieuws

Firstlook Journaal #4: KINGDOM HEARTS III, Metro Exodus & MediaMarkt

Firstlook Journaal #4: KINGDOM HEARTS III, Metro Exodus & MediaMarkt

September 14, 2018

Het is bijna zover! Over iets minder dan een maand barst het feest officieel los! Het gruwelijkste gaming evenement van de Benelux komt eraan. Firstlook Festival vindt dan plaats in de Jaarbeurs te Utrecht op zaterdag 6 oktober & zondag 7 oktober. Om jullie op de hoogte te houden is er natuurlijk zoals altijd het ‘Firstlook Journaal’. Hierin vertellen wij jou de laatste nieuwtjes en aankondigingen wat betreft Firstlook Festival. Don’t miss out en bestel nu jouw tickets!

OnePlus

Met grote trots mogen wij aankondigen dat Firstlook Festival dit jaar een hoofdsponsor heeft. En deze is niemand minder dan: OnePlus! Nigel Rijkhoek van OnePlus Nederland had het volgende te zeggen:

“Om gaming & technologie te kunnen vieren, zijn we met trots gaan samenwerken met Firstlook Festival. We delen hierin het enthousiasme met onze Nederlandse community.”

KINGDOM HEARTS III

Tijdens Firstlook Festival op 6 en 7 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht kunnen bezoekers een eerste blik werpen op KINGDOM HEARTS III. Bezoekers kunnen een voorproefje nemen op de magie van KINGDOM HEARTS III in twee speelbare demo’s. In de ene beleven ze een eindbaasgevecht tegen de Rock Titan uit Hercules van Walt Disney Animation Studios. En in de andere kunnen ze de Toy Box verkennen met Woody en Buzz uit de Disney Pixar klassieker: Toy Story.

Metro Exodus

Waarom wachten tot volgend jaar als jij op Firstlook Festival al aan de slag kan gaan met Metro Exodus. Het spel komt pas uit op 22 februari 2019, maar is voor het eerst in de Benelux te spelen op het evenement. Verken een post-apocalyptisch Rusland, en vecht door een wereld vol mutanten in deze vette survival first-person shooter.

MediaMarkt

Een van de belangrijkste perks van Firstlook Festival is natuurlijk dat jij hele toffe games, merchandise en hardware kan kopen. En MediaMarkt heeft altijd waanzinnige aanbiedingen die exclusief alleen te vinden zijn op Firstlook Festival. Zo waanzinnig zelfs dat jij de prijs van je kaartje in één klap terug verdient. Binnenkort zijn deze acties en aanbiedingen te vinden op onze social media kanalen.

Cosplay

Op beide dagen zal er een Cosplay Catwalk aanwezig zijn op Firstlook Festival. En daar zijn exclusieve prijzen te winnen. Dus ben jij een groot liefhebber van cosplay, of ben jij zelf een cosplayer? Dan moet jij zeker naar Firstlook Festival komen.

Facebook Instagram Twitter Youtube Google Plus